vrijdag 7 april 2023

Het je eigen maken

 Ik ben gewoon een beetje moe. Een behoorlijk druk weekje achter de rug en ik ben van plan even lekker te gaan zitten met Bach of Jesus christ superstar maar het ziet ernaar uit dat het er niet van gaat komen vandaag. Maar het weekend is nog lang  Als het weer goed wordt  komt het er misschien ook niet van want dan gaan we op stap. We zullen het wel beleven. 


Afglopen woensdag waren we wel even in Ruurlo en hebben even rondom het kasteel gewandeld . We wilden ook de tentoonstelling bezicjhtigen maar daar kwam het niet meer van omdat er te weinig tijd was dus doen we dat een andere keer. 




Ik dacht dat het me niet meer zou lukken onderweg fotootjes te maken maar ik merkte dat met een goede voorbereiding en van te voren de juiste instellingen het me toch niog lukt er iets van te maken. Ik vaar dan toch op de sutomatische piloot e  en merk hoe belangrijk het is bepaalde dingen  me zo eigen te maken  dat de routine en de gewoonte het vanzelf invullen. Zo lunnen gewoonten behulpzaam zijn maar ze kunnen er ook voor zorgen dat  je steeds in dezelfde lastige patronen vervalt,  Maar nu werkten ze dus heel goed en kon ik dat wat ik heb aangeleerd goed gebruiken  En er kwamen zowaar nog verschillende leuke opnamen uitrollen die ik al rijdend vanuit de auto maak.  Dat vind ik toch zo leuk om te doen.  

Leuk vind ik het ook om te ervaren dat wat ik wil altijd oefgening nodig heeft en veel aandacht. Dat geld niet alleen voor de ontwikkeling van lijf en leden en voor het gebruiken van instrumenten maar ook  voor de geestelijke  zogenaamde spirituele ontwikkeling. Je moet er wel iets voor doen.  Het je eigen maken. 




 Mooi paasweekend toegewenst. 

3 opmerkingen:

  1. Dank je, jij ook! Je bericht was weer mooi...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doe je voordeel met de goede kant van gewoontes.Goede Paasdagen met misschien mooie foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat je moe bent is in elk geval niet aan je foto's en aan je tekst te zien, Elly. Voor mijn gevoel ben je er nog helemaal.

    BeantwoordenVerwijderen