dinsdag 6 februari 2024

Whattsapp en expositie foto's

 Ik wist dat her eraan kwam maar had er v erder niet meer naar omgekeken. Yoen kwam er weer ergens iets voorbij over Whsttaapp dat het ook op tablet etc geïnstalleerd kon worden.  Dat had ik al eerder gedaan maar dan verdween de whatsaaPpp van mijn telefoon. Zou het dan nu echt op meerdere media tegelijk kunnen?

Proberen maar weer. En jawel/ het kan nu inderdaad op meerdere digitaaltjes tegelijk. Dat vind ik zo makkelijk.  Dan kun je fotootjes en dergelijhke van verschillende media af verzenden.  En ook aan mijzelf natuurljk. Als ik op mijn telefoontje een foto maak kan ik het aan mijzelf sturen en op tablet opslaab rn open maken in de galerij   en.... hier plaatsen. 


Zo kan ik op een klein formaat dat Wattsapp gebruikt de fotootjes die ik vanmorgen maakte aan jullie laten zien van Dick Caderius vn Veen die exposeert zijn werk hier in Arnhem in de Bakermat. . De kwaliteit van deze fotootjes  is helaas dan weer niet voldoend om het verfijnde tekenwerk in de pentekeningen die er hangen te laten zien. Er hing heel veel werk van hem en ik vond het verrassend goed en knap werk. 


https://www.dickcaderiusvanveen.nl/










3 opmerkingen:

  1. Zou whatsapp ook op de laptop kunnen? Ik was blij dat ik foto's op Instagram kan plaatsten via mijn laptop, beter dan het gepriegel op mijn mobiel, ik heb geen megaformaat mobiel. Misschien nu ook whatsapp?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Geri moet ook kunnen maar dan moet je WhatsApp via een internet site installeren. Ik probeerde het een hele tijd geleden al uit

    BeantwoordenVerwijderen