dinsdag 11 juni 2024

Wonderbaarlijk

 Er is heel veel gedaan de afgelopen week.  Schoonmama geopereerd en gisteren is ze al voor revalidatie naar het verpleeghuis gegaan. Fer en zijn broer waren daar bijna de hele dag bij betrokken.  Dat is nog een heel gedoe met transfer en opname maar het is allemaal op zijn pootjes terecht gekomen en alhoewel het pook vooral een pittige ingreep is op het leven van ma houd ze zich kranig.  Dat is op zich al wonderbaarlijk als je volgende maan 95 bent en dan nog zulke ingrijpende en pijnlijke dingen mee moet maken. 


Ik had weer eens een slechte bacht. Drie uur slapen en dan wakker worden met buikkrampen. Een paracetamol helpt dan niet als de pijn te heftig is dus lig ik het uit en dat duurt meestal 3 uur. Kwart over zes keek ik op de wekker en bemerkte dat de pijn wegtrok.  Heerlijk wat een opluchting en ik viel in slaap. Toch nog twee uurtjes meegepikt. En verder moest de laatste hand nog worden gelegd aan het opruimen van alle kleinigheden. De grote dingen die uit de kamer verwijderd moesten worden waren al in de kelder maar er was nog genoeg te doen.  Maar ik ben dan zo verschrikkelijk moe dat ik het werkelijk allemaal op zijn elfendertigst moet doen. Geen probleem ik had er ook alle tijd voor.  Ik ben zelfs tussendoor nog een tijdje op de bank in slaap gesukkeld. 


En het regende maar en het regende maar. Dat is niet zo leuk voor de foto's die van het appartement gemaakt moesten worden.  Zo somber er was niets stralends te bekennen.  Om half vier zou de fotograaf komen .  En toen gebeurde het wonderbaarlijke.  Terwijl ze bezig was haar apperatuur uit te pakken, begon de zon te schijnen. Ze had op alle eerdere lokaties waar ze moest fotograferen geen buiten opnamen kunnen maken maar hier ging het onder een stralend zonnetje allemaal heel gladjes.  Als dat geen geluk is dan weet ik het niet meer. 


Ik ben zo benieuwd wat het allemaal gaat worden.  Toen ze weg was heb ik nog snel met de zon zelf wat fotootjes gemaakt . Fer was met haar naar beneden gegaan voor de buiten  opnamen en toe hij weer boven kwam en zij was verdwenen.... wat denk je... inderdaad 

.De zon was ook verdwenen en later ging het zelfs weer regenen. 









9 opmerkingen:

  1. wat een schitterend appartement, en dat uitzicht met al dat groen. Goed voorteken, dat de zon scheen toen er foto's werden gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een drukte en ook nog pijn en slecht slapen. Hopelijk herstelt je energie zich. Wat een mooi appartement en zo netjes opgeruimd nu

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor intussen is d buik weer rustig en voel ik me veel beter

      Verwijderen
  3. Wat woon je mooi. Ik ben zo benieuwd wat hiervoor in de plaats komt. Gaan jullie kleiner wonen? Pas goed op jezelf!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja waar we naartoe willen is kleiner maar ook wat meer dingen zoals zonnepanelen en vloerverwarming tja en we willen daar graag naartoe. Tzt schrijf ik er wel weer over

      Verwijderen
  4. Heel gezellig en mooi. Jullie hebben hier heerlijk gewoond. En nu, verandering. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Maar vooral, heel veel sterkte, Elly. Het lukt jullie, maar ik begrijp heel goed hoe je je voelt, veel sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben ook benieuwd en vooral of het wel of niet door kan gaan. Spannend blijft het

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat wonen jullie mooi zeg ziet er heel gezellig uit bij jullie. Hoe is het met je schoonmoeder? Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen