dinsdag 16 april 2024

003 Confrontatie

 O o. Ik heb het vorig stukje nog maar eens onder handen genomen. Het schrijven blijft een probleem door de vele fouten die ik niet zie totdat ik naast de blinde vlek ze wel heb ontdekt. . Ik had het werkelijk verschillende keren nagelezen en zag ze niet. Nu veeeeel later vielen ze me pas op. Wat  veel mankementen kwamen er weer voorbij.!  Ik heb  het geüpdate. Maar het zou me njet verbazen als er nog steeds fouten in zitten die ik nog steeds niet heb kunnen  zien.  


Ik vind het toch iedere keer weer een confrontatie . Tja we doen het er maar mee. 





5 opmerkingen:

  1. Ik weet van je handicap en lees de fouten gewoon mee en begrijp wat je wilt zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor jou is het confronterend. Voor mij als lezer niet,want ik weet hoe het komt. Soms zijn de appjes van een zwaar dyslectische kennis moeilijker te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor mij is het net zo. Ik weet hoe moeilijk dit voor je is. Het lezen gaat gemakkelijk, geen zorgen maken, Elly.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn we toch streng voor onszelf en volgens mij verpest dat vaak ons plezier. Ik las in de Flow; niet perfect is ook goed. En je dat is echt zo. Ik maak door mijn geheugen steeds spelfouten en schaam me maar waarom? Zo is schrijven in de Franse taal nog moeilijker voor mij dus schrijf ik mijn Franse contacten zo min mogelijk en zo verwaterd helemaal. Maakt het mij gelukkig? nee helemaal niet. Ik vind het juist bewonderingswaardig van jou dat je gewoon blogt, schildert en andere dingen doet. De mensen die jou graag lezen weten de reden en oordelen heus niet. liefs van mij

    BeantwoordenVerwijderen