maandag 3 juni 2024

Vrije vogels

 Hier ben ik weer heel even. Vandaag zo hard gewerkt. Dat ben ik niet meer gewend.  Er is heel wat door mijn handen gegaan. We hebben nog een weekje de tijd voor de foto's van het appartement gemaakt gaan worden en dan moet het er ook een beetje tpoonbaar uitzien natuurlijk. Nou dat gaan we wel redden. 


Ik heb nu ook mijn computer waar ik bijna niet meer achter zat, afgekoppeld en zodoende ook het toetsenbord eraf gehaald. Dat is een heerlijk bordje waar ik zo makkelijk op kan typen omdat de letters verlicht zijn en de letters iets verder uit elkaar liggen waardoor ik minder slagfouten maak. En laat dat ding nou ook functrioneren met een touwtje aan mijn grote tanblet. Wat heerlijk. Dus ik zit er nu weer even lekker op los te rammelen. Op de bank meteen uitrusten met het bedtafeltje voor me/  Wat kan dit  mens toch rijk zijn als   ze weer vol voldoening iets heeft uitgevonden waarme ze zich weer wat makkelijker kan redden. 

Vanmorgen had ik helemaal geen zin om naar het schilderatelier te gaan want er spoken nu zoveel andere dingen door mijn hoofd over de verhuizing die hopelijk door zal gaan als we dit huis verkocht zullen hebben dus zat ik helemaal niet in de schildersflow. 

Maar.... zo heerlijk dat ik toch ging want dat was even heel lekker en heel iets anders. . Na het inleidende maandonderwerp ging ik lekker met vogels aan de gang en ook dat gaf veel voldoening.


Ach ja en zo hobbelen we maar door.


Vrije vogels






4 opmerkingen:

  1. Even heel iets anders aan je hoofd met schilderen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat nou? Opruimen en aan iets nieuws beginnen? Of begrijp ik het niet goed?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik bewonder je, Elly. Je manier van in het leven staan. En wat spannend die verhuizing. Weet je dat https://www.seniorverhuizer.nl/ bestaat? Misschien zullen wij daar ooit gebruik van maken. Ik krijg het benauwd wanneer ik aan verhuizing denk. Misschien dat zij het goed kunnen begeleiden, hoop ik.

    BeantwoordenVerwijderen