woensdag 27 september 2023

Als het meezit

 Als het meezit eten we vanavond Andijvie






We gaan regelmatig naar Burgers Zoo want we hebben een abonnement.  Vroeger hield ik helemaal niet van dierentuinen. Ik vond het zielig al die dieren achter hekwerken en tralies. Dat vind ik nog steeds. 

Maar door het fotograferen en mijn lief denk ik er verder maar niet over na en gaan we er toch , vooral in de warme maanden regelmatig naartoe. 

De beestjes achter de tralies fotofrafeer ik niet meer zo vaak. Die heb ik nu wel gehad of er moet af en toe een uitschieter zijn. Buiten dat zijn er genoeg ander dingen te fotogrageren want het park is prachtig aangelegd en ook buiten vind ik prachtige plantem b;loemen en vlinders die ik hier ook regelmatig  neerzet.

Zopals deze bijvoorbeeld.  Gewoon buiten bij de kleine aapjes die door de bomen dansen. 


En ook het koolwitje in de kruidentuin gewoon buiten.  Wat dat betreft is het een paradijs om er te fotograferen. 



Al weer enkele jaren geleden vloog er zelfs toevallig een ijsvogeltje vlak voor onze neus in de boom. Die foto heb ik niet zo snel paraat maar hij staat vast nog ergens op mijn vorige blog 'Magazijn'. 

2 opmerkingen:

  1. Burgers Zoo is toch zo mooi he. Jammer dat het zo prijzig is, maar dat kan natuurlijk niet anders. Het is al weer even geleden maar ik genoot van die vlinder/vogeltjeshal en van Oceaniƫ waar je zo mooi onderdoor kunt lopen. Heel bijzonder. Er is vast wel weer iets bijgekomen. Volgend jaar misschien maar weer eens.

    BeantwoordenVerwijderen