zondag 7 januari 2024

Dat is leuk

 Neeeee ik bedoel niet die doofheid. Toch maar een afspraak bij de huisarts maken, Het duurt zo lang alng en zo snel moe he.  Nee leuk is dst ik drie mails schreef en ook drie antwoorden kreeg die me weer inspireren om te antwoorden.. Correspobderen is leuk.


Ik ben net thuis van een wandelingetje naar Intratuin. Dat is ongeveer tien minuten dwars door het park en dan aan de overkant van de weg. Altijd een l;euk wandelingetje en ik had een leeg bloempoitje waar nu weer een plantje in staat. 



En een  klein kriel puntje om een crocusje uit te toveren. Ik ben benieuwd of het wat gaat worden. 




Maar ja dan geef ik wel weer meer geld uit dan uiteindelijk de bedoeling was.  Ook al kocht ik deze keer geen dure orchidee een paar piepkleine plantjes om zelf ot te kweken  maken het eind bedrg toch weer  anders dan ik verwachtte.



Vroeger had ik ook een dief van bachia op de kast staan.  Ja ik weet het, zo schrijf je het niet maar wat wel zo is  is dat ze giftig zijn en al had ik hem vroeger hoog boven op een hoge kast staan.,  op een gegeven moment was Pluisje de kat er toch bovenop gesprongen en had er de tandjes inget.  Gelukkig viel het mee maar ik merkte wel dat ze niet goed in haart vel stak.

Nu hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken. Geen katten meer en geen kleine kinderen over de vloer.  Een kat zou ik nog wel willen maar ik moet daar nu echt niet meer aan beginnen.m De verantwoording en veel andere bijkomstige problemen weerhouden me daarvan.  Dus kan ik  nu  alle plantjes kopen die ik wil  . 

En dit was de derde boor iets van 5 euro. 



Ik weer blij en morgen weer een begin van het nieuwe jaar schilderen bij de KWA.


5 opmerkingen:

  1. Wat een positieve plannen. Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had een tijd geleden vocht in mijn oor na een verkoudheid, misschien was het na corona, ik weet het niet meer. Uiteindelijk kreeg ik toen een buisje. Leuke planten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Door het park lopen, langs de kinderboerderij, is leuk. Vroeger was de eindhalte van bus bij Intratuin, is nu niet meer. Dat wordt dan voor ons ook door het park lopen. Ik verheug me al op de lente, dan is het park zo mooi. Hoewel ik op Google earth ook bushaltes zie die stoppen op de Velperweg.

    BeantwoordenVerwijderen